Aikido - Blog

Interaktív (ha van hozzászóló) aikido az interneten. Technikák magyarázata, leírása, bemutatása, egy kicsit európaibb szemmel, hogy a nem távolkeleti filozófián felnőtt, kevésbé fanatikusok is könnyebben megérthessék az aikido lényegét.

Blogértesítő feliratkozás emailben

Add meg az email címed:

Delivered by FeedBurner

Blogról írták

Laca (Sárkeresztes)

Nekem tetszik a blog design-ja és a hangvételed is. Az tükröződik vissza, hogy az aikido életed szerves része és igazi tanító vagy. Ha én is aikidoka szeretnék lenni, biztosan figyelemmel kísérném a blogod. Valszínű így is nézegetni fogom időről időre.

Videók

Reklám



Könyvajánló

Elveszett ember jelentkezik! :)

2009.05.22. 13:29 :: Sziszcsi

Már nagyon rég volt, hogy utoljára írtam ide a blogba. De azért nem telt el ez az idő sem teljesen tétlenül. Bizonyára aki olvassa ezt a blogot, rátalál az angol nyelvű oldalamra is, amelyen azért ez alatt a halgatag idő alatt is folyamatosan dolgozunk/tunk. Ez alkalomból nem egy újabb aikido témájú cikkel szeretnék jelentkezni, hanem egy változást kívánok bejelenteni, ami ezt a blogot fogja érinteni.

Az utóbbi időben más forrásokból történő visszajelzések alapján arra a következtetésre kellett jutnom, hogy így írásban, illusztrációk és egyéb akár videós mellékletek nélkül nagyon nehéz értelmezni, és megérteni a legegyszerűbb dolgokat, aikidos mozdulatokat. Ezen okból úgy határoztam, hogy a blogot az OnlineAikido.com-on megjelenő írásaim magyar tárházaként fogom használni, illetve az ott megjelenő hoszabb tanulmányaimat itt is szeretném elérhetővé tenni, természetesen magyarul. Szóval a jövőben nem kimondottan technikai leírásokat találhatsz majd itt, hanem aikido elveiről szóló elmélkedéseket, aikido alapjait elemző, illetve egyéb aikidoval kapcsolatos írásokat.

A jövőben arra is nagyobb gondot szeretnék fordítani, hogy az olvasó, vagyis a Te igényeidhez, kérdéseidhez igazított irásokat jelentessek meg. Tehát nagyon szívesen veszem, ha megosztod velem az aikidoval kapcsolatos kérdéseidet, kételyeidet, azt, hogy mikről olvasnál szívesen, de természetesen akár egy-egy technikával kapcsolatos kérdésedre is szívesen válaszolok. Mindezt megteheted úgy is, ha hozzászólást írsz, de akár a veszprembudo(kukac)gmail.com e-mail címre is írhatsz nekem levelet.

Hamarosan jelentkezem az első írással, amiben az aikido technikák mechanikájáról olvashatsz majd.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog sport filozófia alapelvek aikido aikido technika

A bejegyzés trackback címe:

https://aikido.blog.hu/api/trackback/id/tr751137353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása